Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σειρά των Τζόκοβιτς, Μέσι και Μπέκαμ για... μπουγέλωμα

Σειρά των Τζόκοβιτς, Μέσι και Μπέκαμ για… μπουγέλωμα

Ενας ακόμη διάσημος προστέθηκε στην αλυσίδα του μπουγελώματος για καλό σκοπό, που έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο του καλοκαιριού: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποδέχτηκε την πρόκληση και δέχτηκε την ψυχρολουσία στο πλαίσιο της ιδιότυπης σκυταλοδρομίας μεταξύ διασήμων που σκοπό έχει την ενίσχυση του ιδρύματος για την αντιμετώπιση της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης. Παράλληλα την πρόκληση δέχθηκαν Μέσι και Τζόκοβιτς!

Ενας ακόμη διάσημος προστέθηκε στην αλυσίδα του μπουγελώματος για καλό σκοπό, που έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο του καλοκαιριού: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποδέχτηκε την πρόκληση και δέχτηκε την ψυχρολουσία στο πλαίσιο της ιδιότυπης σκυταλοδρομίας μεταξύ διασήμων που σκοπό έχει την ενίσχυση του ιδρύματοςγια την αντιμετώπιση της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης.

Ο βετεράνος του ποδοσφαίρου και ιδιοκτήτης πλέον ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μαϊάμι προτού δεχτεί τον κουβά με τον παγωμένο νερό, όπως τόσοι και τόσοι διάσημοι τις τελευταίες ημέρες – από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ και τον Μπιλ Γκέιτς, ως την Τζένιφερ Λόπεζ, τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ -, προκάλεσε με τη σειρά του τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες της αμερικανικής δημόσιας ζωής: Τους ζωντανούς θρύλους του μπάσκετ Μάτζικ Τζόνσον και Μάικλ Τζόρνταν και τον φημισμένο ηθοποιό Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Το βίντεο με την ψυχρολουσία του Μπέκαμ στο πλαίσιο του ALS Ice Bucket Challengeαναρτήθηκε στο YouTube την Τρίτη.

Την ίδια ημέρα ανέβηκε και το βίντεο με το μπουγέλωμα του αστέρα της Μπαρτσελόνα και του αργεντίνικου ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι.

Την παράσταση κλέβει και ο διάσημος Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς που προκάλεσε Κοντσίτα, Μr Bean και Τζόρνταν!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024