Έβδομος στον τελικό του επί κοντώ ο Φιλιππίδης
Την έβδομη θέση κατέλαβε ο Κώστας Φιλιππίδης στον τελικό του επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ζυρίχης. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.40μ, τα 5.50μ και τα 5.60μ, αλλά απέτυχε τρεις φορές στα 5.65μ και ολοκλήρωσε τον αγώνα μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο βάθρο.
Την έβδομη θέση κατέλαβε ο Κώστας Φιλιππίδης στον τελικό του επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ζυρίχης.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.40μ, τα 5.50μ και τα 5.60μ, αλλά απέτυχε τρεις φορές στα 5.65μ και ολοκλήρωσε τον αγώνα μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο βάθρo.
Νικητής ο Γάλλος Λαβιλενί
Το μεγάλο φαβορί, ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί, πέρασε τα 5.90 και ήταν ο νικητής στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ζυρίχης. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Πολωνός Πάβελ Βοτσιεχόφτσκι με 5.70, ενώ το χάλκινο πήραν δύο αθλητές, ο Τσέχος Γιαν Κούντλιτσκα και ο Γάλλος Κέβιν Μεναλντό επίσης με 5.70.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα
- Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα να φέρουν φως στα σπίτια και στις καρδιές μας
- Από το χιόνι, έως τη σοκολάτα – Πώς η κλιματική κρίση «διαγράφει» τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων
- Πενιαρόγια: «Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι προσπαθούν να τη διορθώσουν»



