Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι αλλάζει όταν το αγόρι σου γίνεται ο σύζυγός σου

Τι αλλάζει όταν το αγόρι σου γίνεται ο σύζυγός σου

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree Ο άντρας της/του… 1* Σχέσης: Σκέφτεται αυτά που εσείς έχετε να του προσφέρεται. Σας αγαπά επειδή έχετε να του δώσετε τον αμέριστο χρόνο και την αμέριστη προσοχή σας, είστε ελκυστική, μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι. Βαθιά μέσα του ελπίζει ότι είστε το τέλειο ταίρι του. Γάμου: Σκέφτεται αυτά που έχει και εκείνος […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree

Ο άντρας της/του…
1*

Σχέσης: Σκέφτεται αυτά που εσείς έχετε να του προσφέρεται. Σας αγαπά επειδή έχετε να του δώσετε τον αμέριστο χρόνο και την αμέριστη προσοχή σας, είστε ελκυστική, μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι. Βαθιά μέσα του ελπίζει ότι είστε το τέλειο ταίρι του.
Γάμου: Σκέφτεται αυτά που έχει και εκείνος να σας προσφέρει. Σας αγαπά γι’ αυτό που είστε ακόμη και για τις ιδιορρυθμίες σας, τις αδυναμίες σας και για όλες τις παραξενιές σας. Επιδιώκει να σας μαθαίνει ουσιαστικά και να σας κατανοεί. Ελπίζει ότι θα είναι ένας καλός σύζυγος για εσάς.
2*
Σχέσης: Ζηλεύει πολύ εύκολα όταν συναναστρέφεστε άλλους άνδρες. Θυμώνει και συχνά προκαλεί ανούσιες καβγάδες με μικροπρεπή επιχειρήματα. Είναι κτητικός και όσο κολακευτικό μπορεί αυτό να δείχνει μερικές φορές, άλλα τόσο ενοχλητικό και κουραστικό μπορεί να καταλήξει.
Γάμου: Σας δείχνει την εμπιστοσύνη του και ακόμη όταν νιώσει ότι απειλείται το συζητάει μαζί σας δίνοντας σας την ευκαιρία να θέσετε τα δικά σας επιχειρήματα, τα οποία και προσπαθεί να καταλάβει. Σας δίνει πάντα το χρόνο και το χώρο να «παρουσιάσετε» τις απόψεις σας και προτιμά να βρίσκετε τη μέση οδό παρά να φτάνουν τα πράγματα στα άκρα.
3*
Σχέσης: Δεν υπάρχει περίπτωση να τον συναντήσετε χωρίς make-up και ώρες προετοιμασίας. Θέλετε να τον εντυπωσιάζετε κάθε φορά με την εμφάνιση σας. Πιστεύετε ότι αν είστε όμορφη θα τον κερδίσετε πραγματικά.
Γάμου: Δεν αισθάνεστε καμία αμηχανία μαζί του, καμία ανασφάλεια. Με τον τρόπο του, σας κάνει να αισθάνεστε πάντα όμορφη και ποθητή. Ξέρει να τονίζει πάντα κάποιο θετικό σας σημείο και να δείχνει αδυναμία σε όλα αυτά που εσείς νομίζετε οτι είναι άσχημα πάνω σας.
4*
Σχέσης: Ένα μυστήριο. Σας γοητεύει που η προσωπικότητα και η ζωή του είναι για εσάς ένα μυστήριο, ένα παζλ που καλείστε να φτιάξετε για να ανακαλύψετε όλη την αινιγματική εικόνα του. Ώρες ώρες βέβαια σας πιάνει και μια ανησυχία αν όταν όλο αυτό τελειώσει ανακαλύψετε πόσο πολύ βαριέστε ο ένας τον άλλον.
Γάμου: Τον γνωρίζεις πολύ καλά. Ο ίδιος σου έχει επιστρέψει να τον γνωρίσεις καλά. Και αυτό είναι που αγαπάς σε εκείνον. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα του. Η γαλήνη της οικειότητας. Αυτό σας χαλαρώνει, σας επιτρέπει να είστε και εσείς ο εαυτός σας. Ξέρετε ποιος είναι και ξέρει ποια είστε. Και συνειδητά επιλέγετε ο ένας τον άλλον.
5*
Σχέσης: Είναι ο τύπος με τον οποίο διασκεδάζετε και νιώθετε ερωτευμένες.
Γάμου: Είναι ο τύπος με τον οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε, να κλάψετε, να σιωπήσετε, να μιλήσετε…να κάνετε τα πάντα. Είναι ο άντρας με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας σας. Νιώθετε ερωτευμένες μαζί του αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο είστε μαζί: τον αγαπάτε, τον σέβεστε, τον νοιάζεστε ακόμη και όταν είναι κουρασμένος, κακοδιάθετος, αμίλητος. Σας δένει η αληθινή, ανιδιοτελής αγάπη.

gamos.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024