To γερμανικό MPV προσφέρει μια νέα σειρά εικόνων του στο φωτογραφικό φακό, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη ανανέωσή του η οποία και θα το εναρμονίσει με τις νεότερες σχεδιαστικές και μη, επιταγές που έχουν προκύψει στην Mercedes-Benz.

Όπως μαρτυρούν οι καμουφλαρισμένες επιφάνειες οι αλλαγές εστιάζουν στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος όπου ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και η νέα γρίλια δίνουν τον τόνο, επιχειρώντας να φρεσκάρουν την όψη της B-Class.

Στο πίσω τμήμα αναμένονται ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τις καλύτερα ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης στον πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, με μια πρώτη ματιά δεν παρατηρούνται αισθητές αλλαγές, ωστόσο το καμουφλάζ συντείνει σε ανασχεδιασμένο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αναβάθμιση του gadget εξοπλισμού.

Παράλληλα, εκτός από τις στοχευμένες αλλαγές στους ήδη γνωστούς κινητήρες, η ανανεωμένη B-Class αναμένεται να επωφεληθεί από τους μικρότερους σε κυβισμό κινητήρες diesel που συναντάμε τόσο στην A-Class όσο και στην C-Class.

AUTOMEDIA