Στο ιστορικό χαμηλό 1,13% η απόδοση των 10ετών γερμανικών ομολόγων
Οι αποδόσεις των 10ετών γερμανικών ομολόγων υποχώρησαν στο χαμηλό επίπεδο - ρεκόρ του 1,13%, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg.
Οι αποδόσεις των 10ετών γερμανικών ομολόγων υποχώρησαν στο χαμηλό επίπεδο – ρεκόρ του 1,13%, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg.
Τα πρωτοφανή μέτρα στήριξης της οικονομίας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που επιβλήθηκαν για να αποτρέψουν τον αποπληθωρισμό, βελτιώνουν την κατάσταση σε ό,τι αφορά τις τιμές των ομολόγων σε όλη την περιοχή, με τις αποδόσεις τους να υποχωρούν από τη Φινλανδία έως την Ιταλία σε νέα χαμηλά σήμερα.
«Οι αποδόσεις μειώνονται, επειδή η αγορά περιμένει ότι η ΕΚΤ θα κάνει περισσότερα πράγματα στο περιβάλλον της χαμηλής ανάπτυξης και του χαμηλού πληθωρισμού που βρισκόμαστε» δήλωσε ο κ. Λιν Γκράχαμ – Τέιλορ, υπεύθυνος στρατηγικής σταθερού εισοδήματος στην τράπεζα Rabobank International στο Λονδίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κατασβέστηκε η φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – Φλόγες 20 μέτρων, «αν δεν κλείναμε σωλήνες θα έφτανε στην Ε.Ο.»
- Η μεγάλη ώρα για τον Ελ Κααμπί έφτασε: Μαρόκο και Σενεγάλη «μάχονται» στον τελικό του Κόπα Άφρικα
- Δευτέρα κάτι έχω; Η ρουτίνα της Κυριακής που μειώνει το άγχος της επόμενης μέρας
- Ινδονησία: Οι αρχές εντόπισαν συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί από τα ραντάρ
- Χειμερινές εκπτώσεις: Πρώτη Κυριακή με ανοιχτά τα καταστήματα – Το ωράριο
- Αλλάζει ο τρόπος χορήγησης της ετήσιας άδειας από το 2026
