Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόδραση τώρα: 5 παραδεισένια καταφύγια σε βουνό και θάλασσα

Απόδραση τώρα: 5 παραδεισένια καταφύγια σε βουνό και θάλασσα

Alila Jabal Akhdar, Ομάν Σκαρφαλωμένο ψηλά στα όρη Al Hajar στο βόρειο Ομάν με την κοιλάδα στα… πόδια του, το Alila Jabal Akhdar είναι μίλια μακριά (94 για την ακρίβεια) από τη φασαρία της πρωτεύουσας, Μουσκάτ. Ένα σύγχρονο ορεινό βασίλειο το οποίο αποτελείται από 78 δωμάτια και δύο βίλες και η αρχιτεκτονική του χαρακτηρίζεται από […]

Σκαρφαλωμένο ψηλά στα όρη Al Hajar στο βόρειο Ομάν με την κοιλάδα στα… πόδια του, το Alila Jabal Akhdar είναι μίλια μακριά (94 για την ακρίβεια) από τη φασαρία της πρωτεύουσας, Μουσκάτ. Ένα σύγχρονο ορεινό βασίλειο το οποίο αποτελείται από 78 δωμάτια και δύο βίλες και η αρχιτεκτονική του χαρακτηρίζεται από παραδοσιακές τεχνικές και τοπικά οικοδομικά υλικά.
Το El Secreto είναι το προπύργιο της ηρεμίας στο νησί Ambergris Caye και η πρόσβαση εκεί είναι εφικτή μόνο με σκάφος. Πλούσια θάλασσα που καθιστά τον συγκεκριμένο προορισμό ιδανικό για όσους λατρεύουν το ψάρεμα και τις καταδύσεις. Ένα πρώτο προορισμό για ψάρεμα και καταδύσεις, Συνολικά διαθέτει 13 ιδιωτικές βίλες με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένες που η καθεμιά συνθέτει ένα… ανεξάρτητο νησί προσφέροντας την απόλυτη ηρεμία.
Η ονομασία δεν είναι τυχαία. Το ξενοδοχείο The Library, στην παραλία Chaweng,
εκτός από τις 26 πολυτελείς καμπίνες του διαθέτει μια βιβλιοθήκη με πάνω από 1.300 βιβλία για δανεισμό ή αγορά. Δύο νέα καταλύματα, η Bookmark και η Σουίτα 2 υπνοδωματίων, εξασφαλίζουν ακόμη περισσότερο χώρο και περισσότερες ανέσεις για να απολαύσετε απερίσκεπτοι όλη την ομορφιά της Κοχ Σαμούι.
Ο κόλπος Pansea είναι ευρέως γνωστός ως ένα από τα πιο ειδυλλιακά καταφύγια του Πουκέτ, και το The Surin αξιοποιεί πλήρως την παρθένα λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά που απλώνονται μπροστά του. Διαθέτοντας 103 σπιτάκια, όλα με τη δική τους ιδιωτική βεράντα, συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική του διάσημου αρχιτέκτονα Ed Tuttle με την παραδοσιακή, μοναδική φιλοξενία της Ταϊλάνδης.
Προσβάσιμο μόνο με τελεφερίκ, σε ύψος 1.500μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το ορεινό θέρετρο Vigilius είναι τόσο απομονωμένο και απομακρυσμένο όσο χρειάζεται για να μην λαμβάνετε emails και όλα όσα σας αγχώνουν στην καθημερινότητα σας. Τώρα πια το σκηνικό σας θα συνθέτουν σύννεφα, βουνά και η μαγευτική φύση που θα μπορείτε να απολαμβάνετε διαμένοντας σε ένα από τα 41 δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024