Συγκέντρωση εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία έξω από το υπ.Υγείας
Συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Υγείας βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, ζητώντας την ακύρωση της αξιολόγησης των υπαλλήλων, που όπως υποστηρίζουν οδηγεί σε απολύσεις. Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν παναττική στάση εργασίας 10:00-15:00.
Συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Υγείας βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, ζητώντας την ακύρωση της αξιολόγησης των υπαλλήλων, που όπως υποστηρίζουν οδηγεί σε απολύσεις.
Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν παναττική στάση εργασίας 10:00-15:00.
«Το νέο σύστημα αξιολόγησης στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση των Δημόσιων Κοινωνικών Αγαθών και δημιουργεί νέα θύματα για τις «ορέξεις» της τρόικας (νέες απώλειες μισθών, διαρκή κινητικότητα, νέες διαθεσιμότητες- απολύσεις)», αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και σημειώνει ότι ούτε ένας εργαζόμενος δεν συμμετείχε στη διαδικασία της αξιολόγησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]

