Τις συγκινήσεις της πανίσχυρης Giulietta QV υπόσχεται η νέα εξοπλιστική σειρά που θα συνδυάζεται με τους κινητήρες βενζίνης και diesel των 1,4 και 1,6 λίτρων, αντιστοίχως.

Η σειρά QV Line, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, δανείζεται αρκετά από τα εξοπλιστικά στοιχεία της κορυφαίας έκδοσης της Giulietta, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο για την περαιτέρω ενίσχυση των βασικών αξιών της ιταλικής φίρμας.

Ένα από τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά των εκδόσεων QV Line αποτελεί το ματ γκρι χρώμα αμαξώματος, το αποτέλεσε το χρώμα λανσαρίσματος και της Quadrifoglio Verde των 240 ίππων.

Τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα, οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και οι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα δαγκάνες της Brembo ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή εικόνα της σειράς QV Line.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα επενδυμένα με δέρμα και Alcantara καθίσματα με το λογότυπο της φίρμας, το νέο δερμάτινο τιμόνι, τα μασπιέ με το τετράφυλλο τριφύλλι καθώς και τα αλουμινένια πεντάλ.

Στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και εκείνα τα στοιχεία που έρχονται από την έκδοση Distinctive, διαμορφώνοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο θάλαμο επιβατών.

Η σειρά QV Line θα προσφέρεται είτε με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λίτρων και απόδοσης 170 ίππων είτε με τον 1.600άρη diesel κινητήρα των 1.598 κ.εκ.

Στη χώρα μας, η πετρελαιοκίνητη Giulietta QV Line των 105 ίππων θα προσφέρεται, συνυπολογίζοντας και το όφελος απόσυρσης, έναντι 25.470 ευρώ.

auto.in.gr