Βρούτσης: Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε περαιτέρω μείωση εισφορών
«Έτοιμος» να εξετάσει την περαιτέρω μείωση των εισφορών, κατά μία επιπλέον ποσοστιαία μονάδα στο τέλος του χρόνου, δηλώνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Αυτό «θα βελτιώσει δραστικά τη συμμόρφωση των εργοδοτών απέναντι στους εργαζόμενους και στα ταμεία».
«Έτοιμος» να εξετάσει την περαιτέρω μείωση των εισφορών, κατά μία επιπλέον ποσοστιαία μονάδα στο τέλος του χρόνου, δηλώνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.
Σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Βρούτσης σημειώνει ακόμη πως «η μείωση των εισφορών θα βελτιώσει δραστικά τη συμμόρφωση των εργοδοτών απέναντι στους εργαζόμενους και στα ασφαλιστικά ταμεία».
«Τυχόν νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία θα αφορά μόνο τους συνεπείς που επλήγησαν» ξεκαθαρίζει και προσθέτει: «Το μόνο που δικαιολογεί μια ενδεχόμενη επαναξιολόγηση της ρύθμισης που ισχύει είναι οι συσσωρευμένες συνέπειες της πρωτοφανούς κρίσης και ύφεσης των προηγούμενων ετών, καθώς και η έγνοια μας για όσους έχουν πραγματικά πληγεί από αυτές και προσπαθούν εντούτοις να είναι συνεπείς και να επιχειρούν».
Ακόμα, ο υπουργός Εργασίας προαναγγέλλει νομοθετική ρύθμιση για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας ανεργίας που θα ανανεώνεται μέσω Διαδικτύου χωρίς αναμονή στην ουρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιαπωνία: Αναστάτωση για εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες λόγω μπλακ άουτ σε σιδηροδρομικό δίκτυο του Τόκιο
- Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο την ΑΕΚ
- Κέιτ Χάντσον: Πώς οι φόβοι της μεταμόρφωσαν την καριέρα της
- Ταξιδιωτική οδηγία – καμπανάκι της Βρετανίας για τουλάχιστον 18 χώρες – Μεταξύ αυτών και η Κύπρος
- Καιρός: Στο «ψυγείο» ξανά η χώρα – Πότε ξεκινά το νέο κύμα κακοκαιρίας – Οι προβλέψεις για την Αττική
- Πάρος: Τι έφερε στο φως η ανασκαφή στο Δεσποτικό – Τσιμηντήρι