Επέκταση στην Ελλάδα για την unlocked International
Στην ελληνική αγορά δραστηριοποιείται πλέον η εταιρεία unlocked International, προσφέροντας
υπηρεσίες που αποσκοπούν στην προβολή επιχειρήσεων σε τοπικές αγορές, εκτός της χώρας καταγωγής τους, ξεπερνώντας γλωσσικά, πολιτισμικά και τεχνολογικά εμπόδια.
Στην ελληνική αγορά δραστηριοποιείται πλέον η εταιρεία unlocked International, προσφέροντας
υπηρεσίες που αποσκοπούν στην προβολή επιχειρήσεων σε τοπικές αγορές, εκτός της χώρας καταγωγής τους, ξεπερνώντας γλωσσικά, πολιτισμικά και τεχνολογικά εμπόδια.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία, οι υπηρεσίες της unlocked International δίνουν σε επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτεινουν τη δραστηριότητα τους εκτός των συνόρων τους, τη δυνατότητα να προβληθούν ενεργά στον κυβερνοχώρο οποιασδήποτε χώρας, αξιοποιώντας πολιτισμικά και επιχειρηματικά στοιχεία που θα αυξήσουν τη διεισδητικότητα του μηνύματός τους.
Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει πλήρες πακέτο διεθνούς e-Promotion, από τον σχεδιασμό και την έκδοση ηλεκτρονικού περιεχομένου και διαφημιστικού υλικού έως και την ανάπτυξη και εφαρμογή μιας ποιοτικής επικοινωνιακής πολιτικής με τους αλλόγλωσσους πελάτες της κάθε εταιρείας. Το ηλεκτρονικό περιεχόμενο που παράγει η unlocked International σήμερα, διαβάζεται από περίπου 300 εκ. χρήστες διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.
«Η παγκόσμια αγορά αποτελείται από μια πληθώρα πολιτισμών, με διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικούς κώδικες επικοινωνίας και φυσικά, διαφορετικές γλώσσες. Πολλές εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν με εξωστρέφεια, αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις μέσα από αυτή την ποκιλομορφία. Για εμάς στην unlocked International, αυτές ακριβώς οι διαφοροποιήσεις, αποτελούν ευκαιρία ανάπτυξης! Η προώθηση μέσα από το internet προσφέρει τεράστιες προοπτικές, εάν προσεγγιστεί με τον σωστό τρόπο,» δήλωσε σχετικά ο κ. Άγγελος Κόλλας, Διευθύνων Σύμβουλος της unlocked International GmbH.
«Πιστεύω πως ιδιαίτερα για τη χώρα μας, που κάνει βήματα εξόδου από την κρίση και πλέον εισέρχεται σε μια αναπτυξιακή πορεία, η εξωστρέφεια και οι εξαγωγές πρόκειται να αποτελέσουν βασικό πόλο προόδου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορούμε και εμείς πλέον να συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη αυτή», προσέθεσε ο κ. Κόλλας.
in.gr
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές