Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κόρτνεϊ Κοξ αρραβωνιάστηκε

Η Κόρτνεϊ Κοξ αρραβωνιάστηκε

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Πρόσφατα το ζευγάρι εθεάθη στο hot εστιατόριο του Λος Άντζελες «Craig» με το λαμπερό μονόπετρο της Κοξ να κάνουν παραπάνω από σαφές τα καλά νέα: η γνωστή ηθοποιός και το μέλος του ροκ γκρουπ Snow Patrol αρραβωνιάστηκαν. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλαν μια selfie φωτογραφία ενώ ταυτόχρονα έγραψαν […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Αννιώ Παυλοπούλου
Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Πρόσφατα το ζευγάρι εθεάθη στο hot εστιατόριο του Λος Άντζελες «Craig» με το λαμπερό μονόπετρο της Κοξ να κάνουν παραπάνω από σαφές τα καλά νέα: η γνωστή ηθοποιός και το μέλος του ροκ γκρουπ Snow Patrol αρραβωνιάστηκαν.

Χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλαν μια selfie φωτογραφία ενώ ταυτόχρονα έγραψαν ο καθένας από ένα ρομαντικό μήνυμα στο twitter. Η Κοξ έγραψε «Είμαι αρραβωνιασμένη με αυτόν» και ο Τζον «Είμαι αρραβωνιασμένη με αυτήν».
Το αγαπημένο ζευγάρι πρόσφατα απόλαυσε μια ρομαντική απόδραση στην Καραϊβική με αφορμή τα 50ά γενέθλια της Κοξ.
Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, «Αισθανόσουν ότι υπήρχε ανάμεσα τους μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Η Κόρτνεϊ έδειχνε σαν να μην ήθελε να είναι πουθενά αλλού στον κόσμο, ήταν πανευτυχής. Ο 37χρονος Τζον την περιποιούταν όλη την ώρα, την χάιδευε, την πρόσεχε και την φρόντιζε».
Τον περασμένο μήνα, στην πρεμιέρα του «Just Before I Go» (Tribeca Film Festival) του σκηνοθετικού της ντεμπούτο, η Κοξ μας είχε ξαναβάλει σε σκέψεις περί αρραβώνων με ένα εντυπωσιακό δακτυλίδι που φορούσε αλλά η ίδια έσπευσε να προλάβει τις παρεξηγήσεις και τις εικασίες: « Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Το φοράω από πάντα αυτό το δακτυλίδι. Και μην εστιάζετε στα χέρια μου. Είναι χάλια!».
Η Κόρτνεϊ πρωτογνώρισε τον αγαπημένο της σε ένα πάρτυ της Τζένιφερ Άνιστον στο Bel Air στις 8 Νοεμβρίου και τους σύστησε ο τραγουδιστής Ed Sheeran ο οποίος συγκατοικούσε τότε με τον McDaid και επιβεβαιώνει το πόσο τρελά είναι ερωτευμένος ο ένας με τον άλλον.
Αν όλα πάνε καλά, θα είναι ο δεύτερος γάμος της Κόρτνεϊ. Ο πρώτος της γάμος με τον David Arquette διήρκεσε 14 χρόνια κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησαν την 10χρονη σήμερα κόρη τους, Coco.

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024