Απελευθερώθηκαν από τους φιλορώσους στην Ουκρανία 4 παρατηρητές του ΟΑΣΕ
Τέσσερις παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), οι οποίοι είχαν απαχθεί τέλη Μαΐου από τους φιλορώσους αντάρτες, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Οργανισμός.
Τέσσερις παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), οι οποίοι είχαν απαχθεί τέλη Μαΐου από τους φιλορώσους αντάρτες, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Οργανισμός.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τέσσερα μέλη της ομάδας μας που εδρεύει στο Λουχάνσκ [στην ανατολική Ουκρανία] απελευθερώθηκαν έπειτα από 32 ημέρες αιχμαλωσίας» ανέφερε η αποστολή του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία μέσω Facebook και Twitter.
Ανταποκριτής του πρακτορείου Reuters είδε τους παρατηρητές- τρεις άνδρες και μία γυναίκα- να οδηγούνται από βαριά οπλισμένους άνδρες στην είσοδο ξενοδοχείου στο Ντονέτσκ.
Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα παρατηρητών που απελευθερώνεται -η πρώτη είχε αφεθεί ελεύθερη τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό
- Ο επίκαιρος αντιπολεμικός λόγος του θρυλικού Μοχάμεντ Άλι
- Γερουλάνος: Εχθρός μας είναι μόνο τα προβλήματα του λαού
- Αισιόδοξος ο Ποτσετίνο: «Οι ΗΠΑ μπορούν να κατακτήσουν το Μουντιάλ»
- Για πρώτη φορά ο 55χρονος οδηγός του τροχαίου στην Παλλήνη εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα
- Πρώην NBAers αποθεώνουν τον γιο του Στογιάκοβιτς (vids)
- Παπανδρέου: Το κράτος δικαίου είναι έννοια ασύμβατη με τις επιλογές αυτής της κυβέρνησης

