«Θέλουμε να γράψουμε ιστορία» δήλωσε ο Ουμάνια
Ο αμυντικός της Κόστα Ρίκα, Μάικλ Ουμάνια, μίλησε για τον επικείμενος αγώνα της ομάδας του με την Ελλάδα, δείχνοντας την πίστη εκείνου και των συμπαικτών του, για την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία. Ενώ για το Μουντιάλ του 2006 που διεξήχθη στη Γερμανία, τόνισε ότι είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και ότι τώρα του δίνεται η ευκαιρία να γράψουν ιστορία.
Ο αμυντικός της Κόστα Ρίκα, Μάικλ Ουμάνια, μίλησε για τον επικείμενος αγώνα της ομάδας του με την Ελλάδα, δείχνοντας την πίστη εκείνου και των συμπαικτών του, για την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία.
Ενώ για το Μουντιάλ του 2006 που διεξήχθη στη Γερμανία, τόνισε ότι είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και ότι τώρα του δίνεται η ευκαιρία να γράψουν ιστορία.
«Το Μουντιάλ του 2006 ανήκει στο παρελθόν για εμάς. Χωρίς αμφιβολία αυτή η διοργάνωση δεν ήταν καλή για εμάς, αλλά τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να γράψουμε ιστορία και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να παρουσιάσουμε σε όλον τον κόσμο το ποδόσφαιρο μας.
»Από εμάς εξαρτάται αν θα καταφέρουμε να σημειώσουμε μεγαλύτερη επιτυχία. Κακά τα ψέματα, όμως, δεν θα είναι εύκολο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος.
Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας βρίσκεται κοντά στο να βρεθεί για πρώτη φορά στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ: «Αυτό το ρεκόρ είναι κάτι που με άγγιξε πριν από μερικές μέρες, αλλά νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το σύντομο και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να σπάσουμε αυτό το ρεκόρ. Όλοι θέλουμε να το πετύχουμε. Έχω σκεφτεί περισσότερα για το τι μπορούμε να κάνουμε ως σύνολο. Δεν είμαι ψεύτης και δεν θέλω να πω κάτι που δεν νομίζω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442