Επιχείρηση – μυστήριο της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια
Μυστήριο καλύπτει επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Σπύρου Τρικούπη -πιθανόν σε διαμέρισμα στον αριθμό 30 - στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το σημείο αυτό έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις προσαγωγές ατόμων.
Στο σημείο υπάρχει παρουσία και ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ενώ υπάρχουν κι έρευνες για ανεύρεση όπλων.
Από τις ίδιες πηγές προκύπτει ότι η έρευνα γίνεται στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και αφορά άτομα τουρκικής καταγωγής, πιθανόν στα πλαίσια της έρευνας για την δράση της οργάνωσης DHKP-C στη χώρα μας.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, πρόκειται για συλλήψεις Κούρδων με εντάλματα του εισαγγελέα Μυτιλήνης, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση του φουσκωτού με τα όπλα της Χίου, το 2013, και τα οποία εστάλησαν στην Ασφάλεια Αττικής.
Αργά το βράδυ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα και σε έρευνα στο διαμέρισμά της συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα για την ίδια υπόθεση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θεωρούνται μέλη της οργάνωσης DHKP-C, στελέχη της οποίας είχαν συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων
