Νέα Σύνοδος Κορυφής στις 17 Ιουλίου για τη διαδοχή Ρομπάι – Άστον
Σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής θα προσέλθουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των «28» στις 17 Ιουλίου, όπως δήλωσε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Έντα Κένι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΕΛΚ στο Βέλγιο πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Η νέα Σύνοδος αναμένεται να επικεντρωθεί στο διορισμό υψηλόβαθμων αξιωματούχων της ΕΕ, περιλαμβανομένων προέδρου και επικεφαλής διπλωματίας της Ένωσης.
Σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής θα προσέλθουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των «28» στις 17 Ιουλίου, όπως δήλωσε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Έντα Κένι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΕΛΚ στο Βέλγιο πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Η νέα Σύνοδος αναμένεται να επικεντρωθεί στο διορισμό υψηλόβαθμων αξιωματούχων της ΕΕ, περιλαμβανομένων προέδρου και επικεφαλής διπλωματίας της Ένωσης.
«Αναμένουμε ότι θα υπάρξει μία ακόμη Σύνοδος Κορυφής στις 17 Ιουλίου» ανέφερε ο Έντα Κένι κατά τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Κουρτρέ στο βορειοδυτικό Βέλγιο.
Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα αφού το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κληθεί να εκλέξει τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις: Πώς να αποφύγετε την παγίδα των τεκμηρίων
- Συνταγή: Ριγκατόνι με πέστο λιαστής ντομάτας και μανιτάρια
- Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί
- Επικοινωνία της προέδρου του Μεξικού με τον Τραμπ μετά τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
- Διατροφή: Ποια είναι η καλύτερη ώρα να τρώμε για βράδυ;
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις με πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά – Πού θα βρέξει
