Στην Πρέβεζα το 7ο Κοινωνικό Παντοπωλείο με τη στήριξη της «Αποστολής»
Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Πρέβεζα, τελέστηκαν την Κυριακή, από τον μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο. Την προσπάθεια αυτή της Μητροπόλεως στηρίζει ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Πρέβεζα, τελέστηκαν την Κυριακή, από τον μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο. Την προσπάθεια αυτή της Μητροπόλεως στηρίζει ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στεγάζεται στην οδό Νίκης 4 και θα καλύπτει τις ανάγκες σε πρώτη φάση 65 οικογενειών.
Πρόκειται για το 7ο σε σειρά Κοινωνικό Παντοπωλείο που στηρίζει η «Αποστολή» ενισχύοντας περισσότερες από 1.000
οικογένειες, ενώ παράλληλα μοιράζει 8.500 δέματα τροφίμων σε μηνιαία
βάση σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.
Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν, ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο νέος δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης, ο γενικός διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Κωνσταντίνος Δήμτσας και πλήθος πολιτών.
Στην ομιλία του ο μητροπολίτης Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για τη στήριξη που παρέχει, μέσω της «Αποστολής», στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως του.
Ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο και υπογράμμισε ότι η έμπρακτη αγάπη στο πλησίον είναι υποχρέωση κάθε χριστανού.
Από την πλευρά του ο κ. Δήμτσας τόνισε ότι η «Αποστολή» θα σταθεί αλληλέγγυα στη Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν οι οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να σταματήσει την απόπειρα εκφοβισμού του αγροτικού κόσμου
- Κατασκευή νέου φράγματος στη Σάμο
- Κατασχέθηκαν 12 τόνοι ακατάλληλων προϊόντων από την Περιφέρεια Αττικής – Χαλασμένα μπιφτέκια και τυριά σε μαγαζιά
- Ο Γιαμπουσέλε ίσως αποχωρήσει από τους Νικς
- Μενίδι: Τραυμάτισαν με πέτρα υπάλληλο απορριμματοφόρου
- Πρόβλημα αποτελεσματικότητας για τη Ρεάλ Μαδρίτης
