Formula 1: To ενδεχόμενο περιορισμού του αριθμού των ομάδων δεν φοβίζει τον B. Ecclestone
Με θετικό μάτι βλέπει το ενδεχόμενο περιορισμού των ομάδων που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 o Β. Ecclestone, στηλιτεύοντας παράλληλα την ύπαρξη πολλών κανονισμών.
Εξοικειωμένος με το ενδεχόμενο περιορισμού του αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 εξαιτίας του αυξημένου κόστους εξέλιξης των μονοθεσίων δηλώνει ο B. Ecclestone.
Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1 δεν δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει ακόμα και την ικανοποίηση του για πιθανή μείωση των ομάδων που συμμετέχουν σήμερα στην κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Αντιθέτως εξέφρασε την ανησυχία για τους κανονισμούς, επαναλαμβάνοντας ότι τα σημερινά μονοθέσια της Formula 1 δεν διαθέτουν τον σωστό ήχο.
«Έχουμε τόσους πολλούς κανονισμούς που δεν είναι απαραίτητοι. Μόλις ένας οδηγός υπερβεί την λευκή γραμμή τιμωρείται. Αυτό είναι λάθος. Οι οδηγοί είναι αγωνιζόμενοι, θέλουν να αγωνίζονται, συνεπώς θα πρέπει να τους αφήσουμε να το κάνουν».
«Οι αγωνοδίκες θα πρέπει να είναι κλεισμένοι στο δωμάτιό τους και να εξετάζουν τις παραβιάσεις των κανονισμών μετά τον αγώνα, όχι κατά τη διάρκειά του», δήλωσε ο Βρετανός, προσθέτοντας ότι η κυριαρχία της Mercedes AMG Petronas δεν βλάπτει το σπορ, αρκεί βέβαια οι δύο οδηγοί της γερμανικής ομάδας να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ο ένας απέναντι στον άλλον.
auto.in.gr
- Πώς να δώσετε ένα αληθινό δώρο τα Χριστούγεννα
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης
- Ισραήλ: Σκότωσε μέλος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν σε επίθεση στον Λίβανο
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην τράπεζα στον Εύοσμο
