Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου πήρε ο Αντώνης Γρέγος της Χρυσής Αυγής
Στις 27 Ιουνίου θα επανέλθει στο γραφείο των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Αντώνης Γρέγος, ο οποίος είχε κληθεί σήμερα, Πέμπτη, σε απολογία κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Στις 27 Ιουνίου θα επανέλθει στο γραφείο των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Αντώνης Γρέγος, ο οποίος είχε κληθεί σήμερα, Πέμπτη, σε απολογία κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Η μετάθεση της απολογίας του βουλευτή έγινε, καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμη το Συμβούλιο Εφετών επί της αίτησης εξαίρεσης κατά των ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου και του αρμόδιου εισαγγελέα Ι. Ντογιάκου, την οποία έχει καταθέσει ο προσωρινά κρατούμενος αρχηγός της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος.
Αποχωρώντας από το Εφετείο, τόσο ο κληθείς σε απολογία βουλευτής, όσο και ο συνάδελφος του Ηλίας Παναγιώταρος, επανέλαβαν σε δηλώσεις τους ότι οι διώξεις σε βάρος των στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές. Χαρακτήρισαν, δε, «γελοιότητες» όσα ισχυρίστηκε ενώπιον των ανακριτριών σε βάρος της Χρυσής Αυγής πρώην υψηλόβαθμο στέλεχός της, που κατέθεσε αυτοβούλως πριν λίγες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Αριστερά: «Ξεκαθάρισμα» και σαφές μήνυμα Σακελλαρίδη – «Όποιοι βουλευτές φύγουν, να το πράξουν άμεσα»
- Πέντε τρόποι να θωρακίσετε τη δουλειά σας απ’ την επέλαση της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Μετανάστευση: Αναζητώντας άλλη στέγη – Οι καλύτερες χώρες για μετεγκατάσταση – Οι πρωτιές της Ευρώπης
- Η μόνη συμβουλή του Γκόρντον Ράμσεϊ στα 6 παιδιά του δεν έχει σχέση με το φαγητό
- Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
- Γάζα: Οργή – Εξάχρονο κορίτσι και γυναίκα σκοτώθηκαν σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα


