Συνελήφθη 25χρονος μέλος της Χρυσής Αυγής
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 25χρονος, ο οποίος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στο Εφετείο Αθηνών. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ειδικής ανακρίτριας - εφέτη Αθηνών, για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και συγκεκριμένα στη Χρυσή Αυγή.
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 25χρονος, μέλος της Χρυσής Αυγής.
Ο νεαρός είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στο Εφετείο Αθηνών.
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ειδικής ανακρίτριας – εφέτη Αθηνών, για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και συγκεκριμένα στη Χρυσή Αυγή.
O 25χρονος εμπλέκεται στην υπόθεση της επίθεσης, από ομάδα 20 περίπου ατόμων που συμμετείχαν σε μοτοπορεία της ΧΑ, στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη, τον Ιούνιο του 2013.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Τρίτη στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεροβασίλη: Ιστορική απόφαση στη δίκη των υποκλοπών. Τελικά δικαστές υπάρχουν
- Ιωάννα Παπαντωνίου: Ασύμβατος με το αρχαίο δράμα ο όρος «εκμοντερνισμός»
- Άρης: Αμφίβολος ο Γένσεν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Στο επίκεντρο της ΚΕΔΕ η Συνταγματική Αναθεώρηση
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα με την κινηματογραφική κόρη του στην Ύδρα
- Kάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη – «Να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει και της έναρξης της δίκης»

