Σε ύφεση η φωτιά στον Αρμενιστή στη Σιθωνία
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή σε δύσβατη δασική περιοχή στον Αρμενιστή του δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή σε δύσβατη δασική περιοχή στον Αρμενιστή του δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική.
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.
Από τη φωτιά, η οποία προκλήθηκε πιθανότατα από πτώση κεραυνού, χωρίς να απειλήσει κατοικημένη περιοχή ή τις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ, κάηκαν περίπου 700 στρέμματα δασικής έκτασης.
Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν δύο αεροσκάφη καναντέρ μαζί με 20 οχήματα και 42 πυροσβέστες, 40 άτομα πεζοπόρο τμήμα, όπως επίσης και πλήθος εθελοντών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ολη η περιοχή θα αναφλεγεί εξαιτίας του Τραμπ προειδοποιεί ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι