Στο Ιπποκράτειο με ελαφρά αδιαθεσία ο Ευ.Βενιζέλος
Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με ελαφρά αδιαθεσία διακομίσθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε γαστρεντερική ενόχληση, αλλά δεν διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό. Μετά τις εξετάσεις που υπεβλήθη, θα λάβει εξιτήριο το μεσημέρι.
Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με ελαφρά αδιαθεσία διακομίσθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε γαστρεντερική ενόχληση και υποβλήθηκε σε πλήρη εργαστηριακό και κλινικό έλεγχο.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, από τς εξετάσεις δεν προέκυψε κάτι παθολογικό, ενώ και η στεφανιογραφία στην οποία υπεβλήθη δεν έδειξε κάτι. Κατόπιν αυτών, ο Ευ.Βενιζέλος θα λάβει εξιτήριο περίπου στις 13:00.
Νωρίς το πρωί, ο θεράπων ιατρός του, καθηγητής καρδιολογίας Χρ.Στεφανάδης είχε δηλώσει ότι ο κ. Βενιζέλος είχε γαστρεντερική ενόχληση και πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.
Ο κ. Στεφανάδης είχε δηλώσει στο Mega ότι έως το μεσημέρι ο κ. Βενιζέλος θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ωρα της Γης 2026: Επιστρέφει το Σάββατο 28 Μαρτίου και με μια πρωτότυπη εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο
- Χιλή: Ο πρόεδρος Καστ αποσύρει την υποστήριξη στην προκατοχό του Μπατσελέτ για το αξίωμα της ΓΓ το ΟΗΕ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις