Οι εργασίες της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, που είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα, ανέδειξαν ομόφωνα εκ νέου πρόεδρο της Λίγκας τον Παντελή Ταρνατόρο, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης πήρε όλη η σύνθεση του προεδρείου, που φέρει α΄ αντιπρόεδρο τον Χρήστο Γρόλιο, β’ αντιπρόεδρο τον Κώστα Παϊσιάδη, γενικό γραμματέα τον Γιάννη Τζίμα και ταμία τον Κώστα Ρωμανό.

Η νέα διοίκηση θα έχει διετή θητεία και θα είναι η 5η από τη σύσταση της Ε.Σ.Α.Π. το 2006. Ο Παντελής Ταρνατόρος επανεξελέγη για τρίτη φορά, καθώς είναι πρόεδρος από το 2010. Επίσης, συστάθηκαν οι Επιτροπές Πρωταθλήματος και Μεταγραφών της Ε.Σ.Α.Π, τις οποίες συνθέτουν οι:

Επιτροπή Πρωταθλήματος:

Πρόεδρος:
Γιώργος Λεονταρίτης, μέλη: Χρήστος Γρόλιος, Χρήστος Καρβούνης, Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Βασίλης Γκιζάνης.

Επιτροπή Μεταγραφών:

Πρόεδρος:
Παντελής Ταρνατόρος, μέλη: Αλέξης Αλεξίου, Κώστας Ρωμανός.

Επίσης αποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος για την περίοδο 2014-2015 να γίνει στην Ορεστιάδα στο διάστημα μεταξύ 27 Ιουνίου και 6 Ιουλίου 2014, ενώ θα ζητηθεί άμεσα συνάντηση με την Ε.Ο.Π.Ε. για συζήτηση θεμάτων εφ΄ όλης της ύλης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ