Σύλληψη 40χρονου για χρέη-μαμούθ 16 εκατ. ευρώ
Για μη καταβολή οφειλής προς το Δημόσιο ύψους άνω των 16 εκατ. ευρώ, συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη ένας 40χρονος αλλοδαπός. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, το ακριβές ποσό της οφειλής ανέρχεται σε 16.064.440,78 ευρώ και αφορά στο χρονικό διάστημα από 01-08-2011 έως 06-03-2014.
Για μη καταβολή οφειλής προς το Δημόσιο ύψους άνω των 16 εκατ. ευρώ, συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη ένας 40χρονος αλλοδαπός.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, το ακριβές ποσό της οφειλής ανέρχεται σε 16.064.440,78 ευρώ και αφορά στο χρονικό διάστημα από 01-08-2011 έως 06-03-2014.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση το 2012 στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη
- Κυριάκος Βελόπουλος: Εθνικό παραλήρημα σε ζωντανή μετάδοση – Κολωνός, PSI, Tρόικα, Έπσταϊν και η Lady Gaga σε ρόλο έκπληξη
- Davis Cup: Έτοιμη η Εθνική για το tie με το Μεξικό – Το πρόγραμμα των αγώνων
- Οι διπλωματικές απαντήσεις είναι passé, γι’αυτό και ο Μαρκ Ράφαλο λέει στον Κέβιν Ο’Λίρι να «το βουλώσει»
- Μπλοκάκια: Πώς θα φορολογηθούν φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες
- Έρικ Λάμπρεχτς: Ο ελίτ διαιτητής του ντέρμπι στο Βέλγιο έχει λιγότερα ματς από τον VAR και τον AVAR!

