Ενώπιον των ανακριτριών για την υπόθεση της ΧΑ ο Στ.Μπούκουρας
Ενώπιον των ανακριτριών που εξετάζουν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και της δράσης της ως εγκληματική οργάνωση πρόκειται να βρεθεί σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι ο προφυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας. Ο νέος κύκλος απολογιών θα συνεχιστεί έως τα μέσα Ιουνίου.
Ενώπιον των ανακριτριών που εξετάζουν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και της δράσης της ως εγκληματική οργάνωση πρόκειται να βρεθεί σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι ο προφυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας. Ο νέος κύκλος απολογιών θα συνεχιστεί έως τα μέσα Ιουνίου.
Έτσι, όπως μεταδίδει το Mega, στις 6 Ιουνίου θα απολογηθεί ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, στις 10 του μήνα ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 και 13 Ιουνίου θα απολογηθούν η σύζυγος του Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται στις 16 Ιουνίου η απολογία του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ευθέως για παράνομες ενέργειες.
Παράλληλα, την Τετάρτη θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η άρση ασυλίας για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Χρήστο Παππά και τον Γιάννη Λαγό -οι οποίοι εκτός από ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται και για παράνομη οπλοκατοχή- και όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστούν στην ολομέλεια της Βουλής για ακρόαση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κλήση για απολογία ο Ηλίας Κασιδιάρης, για τον οποίο η Βουλή έχει άρει την ασυλία για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.
Υπενθυμίζεται ότι ομάδα δικηγόρων κατέθεσε προ ημερών φάκελο βάσει του οποίου ο Ηλίας Κασιδιάρης έπαιξε κεντρικό ρόλο στο πογκρόμ κατά μεταναστών που είχε γίνει στο κέντρο της Αθήνας τον Μάιο του 2011, μετά την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στην οδό Ηπείρου από αλλοδαπούς κακοποιούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους στην εποχή της AI
- Ηλίας Γκότσης: Δέχτηκα πρόταση να συμμετέχω σε ριάλιτι του εξωτερικού που θα με διεκδικούσαν άνδρες
- Η Φαμαλικάο άφησε εκτός τίτλου τη Μπενφίκα (2-2) και ο Μουρίνιο στον πάγκο τον Παυλίδη
- Τα λόγια ειναι περιττά; Ο Κλέι Τόμπσον απαντά με τέσσερις λέξεις στον χωρισμό του με την Megan Thee Stallion
- Μπενίτεθ: «Το να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα ήταν επίτευγμα»
- Χίος: Συνελήφθη 67χρονη οικιακή βοηθός για την κακοποίηση 82χρονης – Πώς αποκαλύφθηκε
