Αιματηρή βομβιστική επίθεση σε συγκέντρωση υποστηρικτών του Άσαντ
Αδιεκρίνιστος αριθμός υποστηρικτών του Άσαντ έχασαν τη ζωή τους σε βομβιστική επίθεση στη Ντεραά, στο νότιο τμήμα της χώρας, που στόχευε προεκλογική συγκέντρωση υπέρ του Μπασάρ αλ Άσαντ ενόψει των προεδρικών εκλογών. Ανεπιβεβαίωτες ακόμη αναφορές μιλούν για 21 νεκρούς.
Αδιεκρίνιστος αριθμός υποστηρικτών του Άσαντ έχασαν τη ζωή τους σε βομβιστική επίθεση στη Ντεραά, στο νότιο τμήμα της χώρας, που στόχευε προεκλογική συγκέντρωση υπέρ του Μπασάρ αλ Άσαντ ενόψει των προεδρικών εκλογών.
Ανεπιβεβαίωτες ακόμη αναφορές από ομάδες ακτιβιστών μιλούν για 21 νεκρούς. Τα συριακά ΜΜΕ περιορίζονται στο ότι ο αριθμός των νεκρών είναι αδιευκρίνιστος.
Η επίθεση στη συγκέντρωση έγινε με όλμο. Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κόφτες και κίνητρα
- Καταρρέει η δημοτικότητα των ΗΠΑ – Τι έδειξε νέα παγκόσμια έρευνα
