Νέες αεροδιακομιδές από νησιά σε νοσοκομεία της Αθήνας με C-130
Τρεις εγκύους που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης μετέφερε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αθήνα, από την Κω και τη Σαντορίνη, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τρεις εγκύους που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης μετέφερε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αθήνα, από την Κω και τη Σαντορίνη, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας με πρώτο προορισμό την Κω από όπου παρέλαβε 18χρονη έγκυο με πιθανό πρόωρο τοκετό.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Σαντορίνη για να παραλάβει μία 25χρονη έγκυο με λοίμωξη του ουροποιητικού και μια 31χρονη με ρήξη θυλακίου.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Ελευσίνα στις 3 τα ξημερώματα από όπου οι έγκυοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
