Βιτάλι Κλίτσκο: Ψηφίστε Ουκρανία στη Eurovision
Ο Βιτάλι Κλίτσκο, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας και ένας από τους ηγέτες της ουκρανικής αντιπολίτευσης, κάλεσε το Σάββατο τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν το τραγούδι της Ουκρανίας στον διαγωνισμό της Eurovision ως ένδειξη συμπαράστασης.
Ο Βιτάλι Κλίτσκο, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας και ένας από τους ηγέτες της ουκρανικής αντιπολίτευσης, κάλεσε το Σάββατο τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν το τραγούδι της Ουκρανίας στον διαγωνισμό της Eurovision ως ένδειξη συμπαράστασης.
«Όπως και ο αθλητισμός, η μουσική έχει τη δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους […] θα ήταν ένα εξαιρετικό μήνυμα αν οι ευρωπαίοι τηλεθεατές υποστήριζαν ιδιαίτερα την ουκρανική συμμετοχή» δήλωσε ο Κλίτσκο στην γερμανική εφημερίδα Bild.
Στον διαγωνισμό τραγουδιού της Κυριακής, τα γραφεία στοιχημάτων εμφανίζουν ως ένα από τα φαβορί την συμμετοχή της Αυστρίας με το τραγούδι Rise Like A Phoenix, το οποίο ερμηνεύει η τραβεστί η Κοντσίτα Βουρστ με μακριά μαλλιά, μούσι και βραδινό φόρεμα.
Άλλες υποψηφιότητες που συγκαταλέγονται στα φαβορί είναι τα τραγούδια της Αρμενίας, της Ολλανδίας και της Σουηδίας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: Το πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού τον Μάρτιο
- Λουτράκι: Προσπάθησε να σώσει τον φίλο του και μαχαιρώθηκε θανάσιμα o 17χρονος – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία
- Σουηδία: Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, στην περίπτωση ενός πολέμου
- Ναυάγιο στη Χίο: Πέντε συλλήψεις για κυκλώμα διακινητών στην Τουρκία που σχετίζονται με την πολύνεκρη τραγωδία
- Πελεγκρίνι: «Μου αρέσει να διαχειρίζομαι μια ομάδα που αγωνίζεται και στις τρεις διοργανώσεις»
- Έδωσε τελικά ο Μικ Τζάγκερ «την ευχή του» και τη μουσική του στην Μελάνια Τραμπ για το ντοκιμαντέρ της;

