ΣΥΡΙΖΑ: Απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν παραγραφούν χρέη του ΠΑΣΟΚ
Για «άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ευ.Βενιζέλο, απαντώντας στη χθεσινή επικριτική δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την ενέργεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεσμεύεται ότι σε περίπτωση απόρριψης της τροπολογίας που κατέθεσε για τη μη διαγραφή των χρεών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Για «άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ευάγγελο Βενιζέλο, απαντώντας στη χθεσινή επικριτική δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την ενέργεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεσμεύεται ότι σε περίπτωση απόρριψης της τροπολογίας που κατέθεσε για τη μη διαγραφή των χρεών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο κ. Βενιζέλος προτίθεται να πάρει κανονικά τη χρηματοδότηση για τις εκλογές ως «Ελιά», αν και προοριζόταν για το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θέλει να πληρώσει για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.
«Πρόκειται για μία άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Τον αφήνουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
