Στη δημοσιότητα η έκθεση για τις εκροές κεφαλαίων στην Κύπρο
Δόθηκε σήμερα, Παρασκευή, επίσημα στη δημοσιότητα η πολύκροτη έκθεση της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής της Κύπρου, για τις εκροές κεφαλαίων από τις τράπεζες κατά την περσινή κλειστή περίοδο.
Δόθηκε σήμερα, Παρασκευή, επίσημα στη δημοσιότητα η πολύκροτη έκθεση της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής της Κύπρου, για τις εκροές κεφαλαίων από τις τράπεζες κατά την περσινή κλειστή περίοδο.
Στην έκθεση, που αριθμεί 400 και πλέον σελίδες, περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία για τις αιτίες που οδήγησαν στην οικονομική στήριξη της Κύπρου από την Τρόικα, οι τοποθετήσεις και οι διαπιστώσεις των κομμάτων για πιθανές ευθύνες, ονόματα προσώπων και εταιρειών που λάμβαναν δάνεια με σχεδόν χαριστικούς τόκους και στοιχεία για αμοιβές εκατομμυρίων ευρώ σε δικηγόρους και ελεγκτές.
Το θέμα με τις εκροές χρημάτων, θα απασχολήσει την Ολομέλεια της Βουλής, στις 6 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης