
Βενιζέλος: Νέα αφετηρία για εργαζόμενους και άνεργους η φετινή Πρωτομαγιά
«Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί μια νέα αφετηρία για τους εργαζόμενους και τους άνεργους» τονίζει σε μήνυμα του για την εργατική Πρωτομαγιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί μια νέα αφετηρία για τους εργαζόμενους και τους άνεργους» τονίζει σε μήνυμα του για την εργατική Πρωτομαγιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όπως σημειώνει, «βγαίνοντας η χώρα μας από την κρίση και τα μνημόνια, με τις θυσίες του ελληνικού λαού, τούς δίνεται η δυνατότητα και το δικαίωμα, όχι μόνο να αγωνίζονται, αλλά να ελπίζουν και να προσδοκούν αλλαγή των συνθηκών».
«Γιατί» συνεχίζει ο κ. Βενιζέλος «η στροφή που κάνει η χώρα μας, πατώντας σε στέρεο έδαφος και η αξιοποίηση των νέων αναπτυξιακών προοπτικών της, είναι η ισχυρή βάση για τη διασφάλιση των υφισταμένων θέσεων εργασίας, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για την αποκατάσταση της συλλογικής αυτονομίας και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, για τη σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών και των θυσιών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο
- Καταδίκη Ζελένσκι στη νέα εξαίρεση των ΗΠΑ για το ρωσικό πετρέλαιο
- Maestro: Γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε «τηλέφωνο τον Μόργκαν Φρίμαν»;
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
- Αϊόβα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους 5 τραυματίες των πυροβολισμών – Έκκληση των αρχών για πληροφορίες
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!