Η BMW Ηellas χορηγός του αθηναϊκού Ημιμαραθωνίου της 4ης Μαΐου
Η αντιπροσωπεία της ελληνικής αντιπροσωπείας της BMW στην Ελλάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ΣΕΓΑΣ, αναλαμβάνοντας τη χορηγία του Ημιμαραθωνίου της 4ης Μαΐου αλλά και του μεγάλου Μαραθωνίου τον προσεχή Νοέμβριο.
Η BMW Hellas στηρίζει ενεργά το αθλητικό ιδεώδες συμβάλλοντας στο έργο του ΣΕΓΑΣ, ως Κύριος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας 2014 την Κυριακή 04 Μαΐου 2014, καθώς και ως Επίσημος Χορηγός του κλασικού Μαραθωνίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου του 2014.
Αναλυτικότερα, η BMW Hellas θα παρέχει στόλο αυτοκινήτων της BMW για την οριοθέτηση της πομπής του Ημιμαραθωνίου του οποίου, όπως ανακοινώθηκε, θα τεθεί επικεφαλής το αμιγώς ηλεκτροκίνητο i3, καθώς και του Μαραθωνίου, ενώ θα αναλάβει και την μετακίνηση των στελεχών του ΣΕΓΑΣ.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την προσφορά της σε στόλο αυτοκινήτων, η BMW Hellas θα συμβάλλει οικονομικά στην προετοιμασία και την υλοποίηση των σημαντικών αυτών αθλητικών θεσμών.
Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BMW Hellas, κ. Σπύρος Φίλιππας, στη Συνέντευξη Τύπου για τον Ημιμαραθώνιο-Μαραθώνιο Αθήνας:
«Ο Μαραθώνιος συνδέεται με έννοιες όπως η αντοχή, η σωστή διαχείριση της σωματικής ενέργειας, η επίτευξη του στόχου, καθώς και η ικανότητα να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Οι ίδιες έννοιες είναι άξονες της στρατηγικής του BMW Group: Επιδόσεις, βιωσιμότητα, συνεχής εξέλιξη, μέγιστη απόδοση. Με την χορηγία μας αυτή, ευελπιστούμε να συνεισφέρουμε στην προβολή της Αθήνας διεθνώς, ως «Marathon Destination» για τους χιλιάδες λάτρεις του running και την καθιέρωση του Μαραθωνίου ως ένα ακόμα εθνικό προϊόν με ονομασία προέλευσης».
Ως προς τη δημοτικότητα τους, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με στελέχη του ΣΕΓΑΣ οι συμμετοχές για τον Ημιμαραθώνιο της 04ης Μαΐου, έχουν αυξηθεί κατά 30% σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, με περίπου 12.000 δρομείς να έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής.
auto.in.gr
- Ρωσία: Μετά την επίσκεψη Βανς, το Κρεμλίνο λέει ότι θα αναπτύξει τις σχέσεις με Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν
- Σε «Red Code» Αχαΐα και Ηλεία ενόψει της κακοκαιρίας – Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
- Ιστορική συμμετοχή για την Εθνική στη League A του Nations League – Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση
- Αρχεία Έπσταϊν: Το Συμβούλιο της Ευρώπης ήρε τη διπλωματική ασυλία του πρώην γενικού γραμματέα του, Γιάγκλαντ
- «Είναι ανθρωποκτονία» – Μια νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα γύρω από τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν
- Πρέβεζα: Κατολισθήσεις από την βροχή απειλούν σπίτια και καταστήματα – Μεγάλες καταστροφές στον Μύτικα
