ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα με την κυβέρνηση για τηλεοπτικό χρόνο και επιχορηγήσεις
Εντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης ότι επιδιώκει να διαμορφώσει ένα αντιδημοκρατικό πλαίσιο διεξαγωγής των εκλογών διατυπώνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
Εντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης ότι επιδιώκει να διαμορφώσει ένα αντιδημοκρατικό πλαίσιο διεξαγωγής των εκλογών διατυπώνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
«Το μνημονιακό μόρφωμα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ που μας κυβερνά θέλει να διαμορφώσει ένα αντιδημοκρατικό πλαίσιο διεξαγωγής των εκλογών» αναφέρει ο κ. Σκουρλέτης. Προσθέτει ότι «μετά το παιχνίδι με την ημερομηνία των ευρωεκλογών, που αποσκοπεί στο να αποθαρρύνει τη συμμετοχή σε αυτές, τώρα μεθοδεύει ρυθμίσεις που οδηγούν στο να πάρει το ΠΑΣΟΚ 400% παραπάνω από την κρατική επιχορήγηση και 50% παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο από την αξιωματική αντιπολίτευση».
«Για τους κυβερνώντες» σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης «η λαϊκή βούληση των εκλογών του 2012 που διαμόρφωσε την εκλογική δύναμη των κομμάτων είναι δευτερεύουσας σημασίας, την αγνοούν. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αντιδημοκρατικός τους κατήφορος δεν έχει τέλος».
Ο κ. Σκουρλέτης υπενθυμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει στο πλαίσιο της διακομματικής επιτροπής συγκεκριμένη πρόταση για την ισότιμη προβολή και ενίσχυση των κομμάτων που μετέχουν σε αυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
- Live: Λεβαδειακός – ΟΦΗ
- Σκηνές χάους στην τουρκική Βουλή: Άγριο ξύλο και γροθιές για τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης [βίντεο]
- Βλάβη στον Οδοντωτό με 77 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε και η εφεδρική αμαξοστοιχία – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Οι 11άδες των δύο ομάδων για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου
- Χειροπέδες σε πιλότο κατηγορούμενο για παιδεραστία λίγο πριν την απογείωση [βίντεο]