Φρουρός άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο στην Καμπούλ, τουλάχιστον τρεις νεκροί
Τουλάχιστον τρία άτομα, ξένοι υπήκοοι, σκοτώθηκαν από τα πυρά ενός φρουρού ασφαλείας μέσα σε διεθνές νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, της Καμπούλ, ανακοίνωσαν αφγανικές πηγές ασφαλείας.
Τουλάχιστον τρία άτομα, ξένοι υπήκοοι, σκοτώθηκαν από τα πυρά ενός φρουρού ασφαλείας μέσα σε διεθνές νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, της Καμπούλ, ανακοίνωσαν αφγανικές πηγές ασφαλείας.
Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε, επικαλούμενο πηγές του νοσοκομείου, ότι ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον ιατρικού προσωπικού κι ότι τουλάχιστον το ένα θύμα είναι ξένος γιατρός.
Η επίθεση σημειώθηκε μέσα στο νοσοκομείο Cure, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Καμπούλ κι ειδικεύεται στην παιδιατρική.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο δράστης συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας.
Τους τελευταίους μήνες κλιμακώνονται οι φονικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν κυρίως με αφορμή τις προεδρικές εκλογές της 5ης Απριλίου, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 σετ: Νίκη στην Πυλαία οι «πράσινοι» και δεύτερο σερί πρωτάθλημα (vids)
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος
- Επανέρχεται η αφρικανική σκόνη: Αυτές είναι οι επτά περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο
- Ο Δένδιας, ο Άδωνης και η συζήτηση για ενδεχόμενες επισκέψεις στο… διάστημα
- Ιαπωνία: Υπέρ μιας αυτόνομης Δυτικής Σαχάρας υπό μαροκινή κυριαρχία
- Τραγωδία στην Κω – Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

