Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα hot spots του Rio γι’ αυτό το καλοκαίρι

Τα hot spots του Rio γι’ αυτό το καλοκαίρι

Αννιώ Παυλοπούλου Οργανώστε το γαμήλιο ταξίδι σας για το Ρίο ντε Τζανέιρο όπου η φυσική ομορφιά και η κοινωνική ζωή έχουν συνάντηση κορυφής. Ανακαλύψτε τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία και αφεθείτε στην εμπειρία της βραζιλιάνικης φιλοξενίας. The Club House Σε ένα καταπράσινο χώρο στην πλαγιά ενός λόφου, το The Club House προσφέρει απίθανη θέα με φόντο […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Οργανώστε το γαμήλιο ταξίδι σας για το Ρίο ντε Τζανέιρο όπου η φυσική ομορφιά και η κοινωνική ζωή έχουν συνάντηση κορυφής.
Ανακαλύψτε τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία και αφεθείτε στην εμπειρία της βραζιλιάνικης φιλοξενίας.

The Club House
Σε ένα καταπράσινο χώρο στην πλαγιά ενός λόφου, το The Club House προσφέρει απίθανη θέα με φόντο το Sugarloaf Mountain και το Guanabara Bay. Μέσα από τα καταπράσινα και πλακόστρωτα μονοπατάκια οδηγείται ο επισκέπτης στα πέντε δωμάτια του Club House, την κεντρική πισίνα, μια άλλη μικρότερη αλλά και ένα prive μπανγκαλόου.
Με ειδικά κατασκευασμένα σκαλοπατάκια στην πλευρά του λόφου συνδέει το ξενοδοχείο με το κέντρο της Santa Teresa.
Ξενώνας Maria Santa Teresa
Έξι μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, με σαφείς σκανδιναβικές αναφορές αλλά και έντονο το τοπικό στοιχείο μέσα από χαρακτηριστικά διακοσμητικά στοιχεία. Ένα cigar lounge στο χαμηλότερο όροφο σας μυεί στο μεθυστικό, γεμάτο αρώματα κόσμο των πούρων και του ρούμι ενώ η πισίνα και η βεράντα στο στο πιο ψηλό επίπεδο υπόσχονται ονειρικές βραδιές με πανοραμική θέα.
The Beach House, Paraty
Τρεις ώρες έξω από το Ρίο, στο Παρατί, το The Beach House αντιπροσωπεύει μια άλλη πλευρά της πολυτέλειας, εκείνη της ηρεμία και της απόδρασης. Μια όαση μέσα στη ζούγκλα προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία και ανάπαυλα από την καθημερινή κίνηση και τη φασαρία της πόλης. Μαγικό meeting point και η εξωτερική πισίνα μέσα στην καταπράσινη ζούγκλα. Και για εκείνους που αναζητούν την περιπέτεια, διατίθεται για ενοικίαση μια βάρκα επιτρέποντας σας τις εύκολες εξορμήσεις στις γύρω παραλίες.

gamos.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024