Άρση της ασυλίας Κασιδιάρη για το βίντεο με Μπαλτάκο ζητεί η Εισαγγελία
Την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της παραβίασης απορρήτου προφορικής συνομιλίας, ζητεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Στο πλαίσιο αυτό διαβιβάζεται στη Βουλή η δικογραφία για το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η συνομιλία του με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η συνομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά την έρευνα που διενήργησε για την υπόθεση η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα, αποφάσισε την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή για άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της παραβίασης απορρήτου προφορικής συνομιλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]
