Ανοιξε το πάρκινγκ στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα»
Σε λειτουργία τέθηκε τη Μ.Δευτέρα ο σταθμός στάθμευσης στην «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του Μετρό. Το πάρκινγκ έχει χωρητικότητα 383 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ.
Σε λειτουργία τέθηκε τη Μ.Δευτέρα ο σταθμός στάθμευσης στην «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του Μετρό. Το πάρκινγκ έχει χωρητικότητα 383 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ.
{{{ map }}}
Η στάθμευση για τους χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι δωρεάν. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες δικαιούνται δωρεάν ημερήσια στάθμευση, με την επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου, που είναι σε ισχύ την ημέρα στάθμευσης, καθώς και με την επίδειξη μηνιαίας ή ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών.
Οι κάτοχοι καρτών σε ισχύ θα δικαιούνται και δωρεάν μηνιαία στάθμευση. Το χώρο στάθμευσης μπορούν να χρησιμοποιούν με χαμηλές τιμές και εκείνοι που δεν κάνουν χρήση των ΜΜΜ.
Ο σταθμός λειτουργεί:
Δευτέρα – Πέμπτη από 05:15 έως 01:00 (της επόμενης)
Παρασκευή και Σάββατο από 05:15 έως 03:00 (της επόμενης)
Κυριακές και αργίες θα παραμένει κλειστός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η ψυχή μου μού ζήτησε να το κάνω»: Ο ήρωας του Μπόνταϊ μιλά για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια
