Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ νεκρή στα 25

Η κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ νεκρή στα 25

Οι καταχρήσεις, η αναγέννηση και ο ξαφνικός χαμός της 25χρονης κόρης του Μπομπ Γκέλντοφ.

Eυφροσύνη Παπαναστασίου

H 25χρονη socialite, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πίτσις Γκέλντοφ, κόρη του Ιρλανδού τραγουδιστή Μπομπ Γκέλντοφ και της Πόλα Γέιτς, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κεντ της Αγγλίας το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με διευκρίνιση της Αστυνομίας του Κεντ, το αστυνομικό τμήμα κλήθηκε στις 13:35 σε μία διεύθυνση κοντά στο Ρούταμ ύστερα από ανησυχητικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση μίας νεαρής γυναίκας. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση στη fan page του Μπομπ Γκέλντοφ: «Η Πίτσις πέθανε. Ο πόνος μας δεν περιγράφεται. Ήταν η πιο άγρια, η πιο αστεία, η πιο έξυπνη και τρελή από όλους μας. Η λέξη «ήταν» με τσακίζει. Τι όμορφο παιδί. Πώς είναι δυνατόν να μην την ξαναδούμε ποτέ; Πώς να το αντέξω; Την λατρεύαμε και θα την θυμόμαστε για πάντα. Πόσο στενάχωρη είναι αυτή η πρόταση. Ο Τομ (ο σύζυγός της) και οι γιοι της Αστάλα και Φέντρα θα ανήκουν πάντα στην οικογένειά μας, θα είμαστε για πάντα δεμένοι.»
Δεδομένου της πολυτάραχης ζωής της Γκέλντοφ, και με την ανακοίνωση του τραγικού θανάτου της, οι πρώτες υποψίες επικεντρώθηκαν στην υπερβολική λήψη ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικές αρχές ωστόσο χαρακτήρισαν το θάνατό της ως «ανεξήγητο» και «ξαφνικό». Σύμφωνα με το dailymail, στο σπίτι της δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ή τραυματισμού. Ο δικαστής που ερευνά την υπόθεση κάνει λόγο για θάνατο από (πιθανόν) φυσικά αίτια.

Η τελευταία ανάρτησή της Πίτσις στο twitter, σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ανέβασε μία παλιά φωτογραφία εκείνης και της μητέρας της Πόλα, η οποία πέθανε σε ηλικία 41 χρονών από υπερβολική δόση ηρωίνης, όταν η ίδια ήταν μόλις 11 χρονών. «Θυμάμαι την ημέρα που η μητέρα μου πέθανε και μου είναι ακόμα αρκετά δύσκολο να μιλήσω για αυτό», εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του 2012. «Απλά αρνούμουν να το αποδεχτώ. Πήγα σχολείο την επόμενη ημέρα αφού η νοοτροπία του πατέρα μου ήταν «ηρέμησε, η ζωή συνεχίζεται». Αλλά ο θάνατός της ήταν πραγματικότητα. Δεν θρήνησα για το χαμό της. Δεν έκλαψα στην κηδεία της. Δεν μπορούσα να εκφραστώ, ένιωθα παράλυτη. Δεν θρήνησα πραγματικά, παρά μόνο όταν έγινα 16.»

Η Πίτσις άρχισε την καριέρα της στον κόσμο της μόδας στην ηλικία των 15 ως δημοσιογράφος στο έντυπο των the Telegraph και the Guardian, ενώ συνέχισε την πορεία της ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου και ντοκιμαντέρ. Η πολυτάραχη εφηβική ζωή της ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο αλκοολισμός, η λήψη ναρκωτικών ουσιών και η κλεπτομανία συνόδευαν συνεχώς το όνομά της στα πρωτοσέλιδα του Αγγλικού τύπου. Η ίδια παραδέχτηκε: «Πειραματίστηκα με τα ναρκωτικά, μεθούσα και πήγαινα σε πάρτι, αλλά δεν ήμουν ποτέ υπερβολικά άγρια. Θα μπορούσα να είμαι, θα μπορούσα να είχα αφήσει τον εαυτό μου, αλλά είχα συνεχώς στο μυαλό μου αυτό που συνέβη στη μητέρα μου.»

Στα 19 της, παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον μουσικό Max Drummey, η σχέση τους όμως έληξε σύντομα ύστερα από έξι μήνες. Η Πίτσις γύρισε καινούρια σελίδα στη ζωή της, δίνοντας οριστικό τέλος στις καταχρήσεις, όταν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των S.C.U.M Τόμας Κοέν, το Σεπτέμβριο του 2012.

Η ολοκληρωτική ανανέωση της 23χρονης socialite ήρθε με τη γέννηση του πρώτου της γιου Αστάλα τον Απρίλιο του 2012 για την οποία και δήλωσε: «Η γέννησή του λειτούργησε ως αναγέννηση για εμένα, και ειλικρινά δεν μπορούσα να φανταστώ πως οτιδήποτε στη ζωή μου θα ήταν τόσο καλό. Από εδώ και πέρα, θέλω να τα κάνω όλα τέλεια. Το δευτερόλεπτο που τον κράτησα στην αγκαλιά μου, ήταν σαν να βρήκα εκείνο το χαμένο κομμάτι που έλειπε από τον εαυτό μου. Τα πάντα άρχισαν να επουλώνονται. Θέλω ο Αστάλα να έχει την μαμά του και τον μπαμπά του, αγαπημένους μαζί για πάντα. Θέλω να είμαι μία καλή μαμά, μία καλή σύζυγος, ένας καλός άνθρωπος.». Ο δεύτερος γιός της γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 2013.

«Ένιωσα ότι τελικά βρήκα πού ανήκω, δύο ζωές εξαρτώνται κυριολεκτικά από εμένα και δεν έχω σκοπό να τους απογοητεύσω, ποτέ και για κανέναν» είχε δηλώσει η ίδια σε άλλη συνέντευξη.
Η Πίτσις αφήνει πίσω το σύζυγό της Τόμας Κοέν, και τους δύο γιους της Αστάλα και Φέντρα, δύο και ενός χρονών αντιστοίχως.

woman.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024