Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε στα 25 της η κόρη του μουσικού Μπομπ Γκέλντοφ

Πέθανε στα 25 της η κόρη του μουσικού Μπομπ Γκέλντοφ

Νεκρή, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε στο σπίτι της το 25χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια Πίτσιζ Γκέλντοφ, κόρη του μουσικού Μπομπ Γκέλντοφ και μητέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για την κατάσταση της υγείας μίας γυναίκας στην περιοχή του Κεντ. Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός της από το προσωπικό του ασθενοφόρου.

Νεκρή, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε στο σπίτι της το 25χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια Πίτσιζ Γκέλντοφ, κόρη του μουσικού Μπομπ Γκέλντοφ και μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για την κατάσταση της υγείας μίας γυναίκας στην περιοχή του Κεντ. Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός της από το προσωπικό του ασθενοφόρου.

«Είμαστε θλιμμένοι» είπε ο πατέρας της, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της κόρης του.

«Αυτή τη στιγμή, ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως αιφνίδιος και ανεξήγητος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Κεντ.

Γεννημένη το 1989, η Πίτσιζ Γκέλντοφ άρχισε την καριέρα της στην ηλικία των 15, όταν έγραφε σε δική της στήλη στη βρετανική έκδοση του Elle. Eκτός από το μόντελινγκ, ασχολήθηκε και με την παρουσίαση εκπομπών, ενώ έγραφε και στις εφημερίδες Guardian και Telegraph.

Το 2008 παντρεύτηκε με τον μουσικό Τόμας Κοέν, με τον οποίο απέκτησαν δύο γιούς, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων έγινε ενός έτους πριν από λίγους μήνες.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Twitter την Κυριακή ήταν μια φωτογραφία με την ίδια, σε παιδική ηλικία, να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της, η οποία πέθανε το 2000 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024