Συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας από δασκάλους και καθηγητές
Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρά η ΔΟΕ προκειμένου οι δάσκαλοι να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που διοργανώνεται (13:00) έξω από το υπουργείο Παιδείας με στόχο την ακύρωση του σεμιναρίου επιμόρφωσης των σχολικών συμβούλων για την αξιολόγηση. Ανάλογη συγκέντρωση διοργανώνει (15:00) και η ΟΛΜΕ.
Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρά η ΔΟΕ προκειμένου οι δάσκαλοι να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που διοργανώνεται (13:00) έξω από το υπουργείο Παιδείας με στόχο την ακύρωση του σεμιναρίου επιμόρφωσης των σχολικών συμβούλων για την αξιολόγηση.
Η στάση εργασίας αφορά τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής σχολικής βάρδιας και τις τρεις πρώτες ώρες της απογευματινής.
Η ΔΟΕ κάνει λόγο για σεμινάριο της ντροπής και μιλά επίσης για νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος, λόγω ακύρωσης ανάλογων σεμιναρίων στις 15 και στις 21 Μαρτίου.
Όπως αναφέρει, «ήταν μια μάχη που κερδήθηκε ενάντια στα σχέδια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας για την επιβολή της αξιολόγησης-χειραγώγησης, της κατηγοριοποίησης των σχολείων και των απολύσεων».
Συγκέντρωση κατά της αξιολόγησης διοργανώνει έξω από το υπουργείο Παιδείας και η ΟΛΜΕ στις 15:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πειραιάς τίμησε τα 107 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
- Σεισμός τώρα στην Υδρα
- Το κόμμα Τσίπρα θερίζει… τον ΣΥΡΙΖΑ – Καυτός Ιούνιος για την Κουμουνδούρου – Χωρίς βουλευτές στο Θησείο
- Αναβάθμιση εκπαιδευτικών υποδομών στο Αιγάλεω
- Συνταγή: Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό και σάλτσα λεμονιού
- Κολομβία: Στόχος καταιγισμού πυρών το αυτοκίνητο γερουσιαστή δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές

