Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το εξώφυλλο της Καρντάσιαν και του Κάνιε στην Vogue και οι αντιδράσεις

Το εξώφυλλο της Καρντάσιαν και του Κάνιε στην Vogue και οι αντιδράσεις

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM Πας γεμάτη χαρά και λαχτάρα να αγοράσεις με τον πολύτιμο όβολο σου την αμερικάνικη Vogue και να ταξιδέψεις στον μαγικό κόσμο της μόδας ώσπου τα ματάκια σπυ κάνουν πουλάκια. Γιατί; Γιατί η πάντα αυστηρή και αδέκαστη διευθύντρια του περιοδικού, η Anna Wintour επέλεξε την «δεν έχω σχέση με την αισθητική» και μέλλουσα […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM

Πας γεμάτη χαρά και λαχτάρα να αγοράσεις με τον πολύτιμο όβολο σου την αμερικάνικη Vogue και να ταξιδέψεις στον μαγικό κόσμο της μόδας ώσπου τα ματάκια σπυ κάνουν πουλάκια. Γιατί; Γιατί η πάντα αυστηρή και αδέκαστη διευθύντρια του περιοδικού, η Anna Wintour επέλεξε την «δεν έχω σχέση με την αισθητική» και μέλλουσα νυφούλα Kim Kardashian για εξώφυλλο –σε όλο λατρεία ενσταντανέ με τον αρραβωνιαστικό της, διάσημο ράπερ Kanye West.
Το νέο κυκλοφόρησε ταχύτατα προκαλώντας σοκ και θύελλα αντιδράσεων με πολλούς πιστούς συνδρομητές να ανακοινώνουν μέσω twitter ότι ακυρώνουν τις συνδρομές τους κατακλύζοντας τα social media με το hashtag «BoycottVogue».
Η Kardashian απεικονίζεται σε ένα λευκό στράπλες νυφικό του οίκοι Lanvin,επιδεικνύοντας ένα διαμαντένιο μονόπετρο 15 καρατίων, τυλιγμένη στην αγκαλιά του αγαπημένου της Kenye με τον οποίο θα παντρευτούν το Μάιο.
Τη φωτογράφιση την υπογράφει η διάσημη φωτογράφος Annie Leibovitz ενώ στο βίντεο στην ιστοσελίδα του περιοδικού εμφανίζεται και η εννέα μηνών κόρη του ζευγαριού, North.
Το πιο εντυπωσιακό είναι η Wintour κατά το παρελθόν είχε αναφερθεί στην Kardashian και το (ανύπαρκτο) γούστο της με τα απολύτως όχι κολακευτικά σχόλια απαγορεύοντας της μάλιστα –πριν δυο χρόνια –την είσοδο στο Metropolitan Costume Institute Gala, το πιο λαμπερό event στο χώρο της μόδας. Και μπορεί πέρυσι να υποχώρησε αλλά φρόντισε στο σχετικό θέμα που ανέβηκε στο επίσημο site της Vogue να σβήσουν κάθε φωτογραφία της τότε εγκυμονούσας Kardashian και ας φορούσε ένα Givenchy φόρεμα.
Πίσω από όλα αυτά πάντως λέγεται ότι βρίσκεται ο West ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει μια πρόσκληση για δείπνο με την Wintour βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να της ξαναεπισημάνει ότι αυτή τη στιγμή η μελλοντική του σύζυγος είναι η πιο ενδιαφέρουσα γυναίκα στη showbiz (!!!!). Ο ίδιος έχει πει και το αμίμητο «Η αρραβωνιαστικιά μου έχει ακόμη μεγαλύτερη επιρροή από την Μισέλ Ομπάμα» αναφερόμενος πάντα στο στυλ της (σε ποιο;;).
Η Wintour έσπευσε να απαντήσει για να αρνηθεί την οποιαδήποτε μεσολάβηση του διάσημου ράπερ προσθέτοντας «Μπορεί ένα κουτσομπολιό να είναι πιο ζουμερό σαν είδηση αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Kanye είναι ένας καταπληκτικός performer ενώ η Kim, μέσα από τη δύναμη του χαρακτήρα της, κατάφερε να τοποθετήσει τον εαυτό της στα φώτα της δημοσιότητας γεγονός που χρειάζεται πραγματικά κότσια.»
Η Kim Kardashian έγραψε (ανορθόγραφα) στο twitter «»This is such a dream come true!!! I can’t even breath!» (Αυτό είναι ένα τέτοιο όνειρο που έγινε πραγματικότητα ! Δεν μπορώ καν ανάσα!) για να μοιραστεί τη χαρά της με τους 20 εκατομμύρια followers της.
Δικαιωματικά, το επόμενο εξώφυλλο ανήκει στην Suki από το Jersey Shore.

gamos.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024