Στο top10 της Ευρωλίγκα Λάσμε και Πέτγουεϊ
Λάσμε, Πέτγουεϊ και Σχορτσιανίτης επιλέχθηκαν στο top 10 της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.
Λάσμε, Πέτγουεϊ και Σχορτσιανίτης επιλέχθηκαν στο top 10 της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι στο Νο2 με την τάπα του στον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη Φενέρ.
Στο Νο10 βρίσκεται ο «ερυθρόλευκος» Πέτγουεϊ που κάρφωσε στον αιφνιδιασμό μετά από κλέψιμο και ασίστ του Μάντζαρη.
Τέλος, στο Νο8 υπάρχει το εντυπωσιακό κάρφωμα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στο καλάθι της Παρτιζάν, ενώ στην κορυφή απολαμβάνουμε το alley-hoop μεταξύ Αρόγιο και Μενσά-Μπονσού στη νίκη της Γαλατάσαραϊ επί της Μπάγερν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο
- Δεκέμβρης 1914: Όταν τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου «σίγασαν» μέσα στις γιορτές
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας

