Το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του, καθώς και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες παρουσίασε στη Λαμία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

«Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» είναι το όνομα του συνδυασμού, όπως ανακοίνωσε από τη Λαμία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

«Το σήμα μας απεικονίζει τους πέντε νομούς. Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα. Ο καθένας με το δικό του χρώμα, γιατί ο καθένας έχει τις δίκιες του ιδιαιτερότητες και δυνατότητες ανάπτυξης. Και όλοι μαζί, γιατί οφείλουμε να λειτουργούμε συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά. Και όλο αυτό δοσμένο με μία σύγχρονη απεικόνιση που παραπέμπει στη δική μας αντίληψη» πρόσθεσε.

Ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε και τους επικεφαλής της «ομάδας εργασίας» όπως χαρακτήρισε το συνδυασμό του, δηλαδή τους πέντε υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Θύμιο Καραΐσκο στη Φθιώτιδα, Φανή Παπαθωμά στη Βοιωτία, Γιάννη Ράμο στη Φωκίδα, Φάνη Σπανό στην Εύβοια, Αριστείδη Τασιό στην Ευρυτανία.

«Ο συνδυασμός μας, κι εγώ προσωπικά, βάζουμε τον πήχη ψηλά. Δε ζητάμε απλώς τη στήριξή σας για να κάνουμε μία ρηχή και χωρίς έμπνευση διαχείριση» συμπλήρωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ