Προσάραξη εμπορικού πλοίου βόρεια των ακτών της Μυκόνου
Πλοίο με τουρκική σημαία, το οποίο μεταφέρει 204 κοντέινερ από την Σμύρνη στην Τυνησία προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια των ακτών της Μυκόνου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο πλοίο προκλήθηκε μεγάλη εισροή υδάτων και έχουν κατακλυστεί από νερά το μηχανοστάσιο, οι δεξαμενές καυσίμων και ο χώρος του φορτίου.
Πλοίο με τουρκική σημαία, το οποίο μεταφέρει 204 κοντέινερ από την Σμύρνη στην Τυνησία προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια των ακτών της Μυκόνου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο πλοίο προκλήθηκε μεγάλη εισροή υδάτων και έχουν κατακλυστεί από νερά το μηχανοστάσιο, οι δεξαμενές καυσίμων και ο χώρος του φορτίου.
Επιβαίνουν συνολικά 14 άτομα πλήρωμα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι, εκ των οποίων οι 11 παραλήφθηκαν από πλωτό σκάφος του λιμενικού. Οι εναπομείναντες θα παραληφθούν από ελικόπτερο super puma.
To πλοίο, που ήταν φορτωμένο με 204 κοντέινερ, είχε αναχωρήσει από τη Σμύρνη με προορισμό την Τυνησία.
Έως στιγμής δεν έχει αναφερθεί θαλάσσια ρύπανση στη θαλάσσια περιοχή, ενώ πλωτά σκάφη του λιμενικού βρίσκονται στο σημείο.
Η πλοιοκτήτρια εταιρεία εντός της ημέρας αναμένεται να ζητήσει τη συνδρομή ρουμουλκών για τον απεγκλωβισμό του πλοίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έρχεται ψηφιακός έλεγχος για τα επιδόματα – Οι αλλαγές του νέου συστήματος
- ΤτΕ: Χτύπησαν τα πρώτα καμπανάκια – Κατεβάζει την ανάπτυξη στο 1,9%
- Η Σοφία Κόπολα μας δίνει μια κινηματογραφική δόση από Μαρκ Τζέικομπς
- Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο στα φιλικά του Μαρτίου η Πορτογαλία
- Η Κούβα απορρίπτει αλλαγή του Σοσιαλισμού ή απομάκρυνση του προέδρου Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβυττό – Πρόστιμο 2.000 σε οδηγό που έκανε drift

