Φήμες θέλουν τον «Καβαλιέρε» να σχεδιάζει γάμο με την 29χρονη Πασκάλε
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Φραντσέσκα Πασκάλε ετοιμάζονται να παντρευτούν τον Ιούνιο, σύμφωνα με άρθρα του ιταλικού Τύπου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ, ο 77χρονος Μπερλουσκόνι και η 29χρονη σύντροφός του φέρεται να έχουν επιλέξει το μικρό νησάκι της Ίσκια, έξω από την Νάπολη, και την τοποθεσία Λάκο Αμένο, για να τελέσουν το γάμο τους.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Φραντσέσκα Πασκάλε ετοιμάζονται να παντρευτούν τον Ιούνιο, σύμφωνα με άρθρα του ιταλικού Τύπου.
Η είδηση δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Il Golfo και αναδημοσιεύτηκε από την ηλεκτρονική έκδοση της Corriere Della Sera.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ, ο 77χρονος Μπερλουσκόνι και η 29χρονη σύντροφός του φέρεται να έχουν επιλέξει το μικρό νησάκι της Ίσκια, έξω από την Νάπολη, και την τοποθεσία Λάκο Αμένο, για να τελέσουν το γάμο τους.
Τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού φέρεται ότι έχει αναλάβει να οργανώσει ο συντονιστής του κεντροδεξιού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια στην περιοχή της Νάπολης, ο Ντομένικο Ντε Σιάνο, ο οποίος όμως διέψευσε ότι εμπλέκεται σε οποιοδήποτε τέτοιο σχέδιο.
Δεν είναι εξάλλου επιβεβαιωμένο, επισημαίνει η Corriere Della Sera, ούτε εάν πράγματι θα επιλεγεί το νησάκι αυτό. Το μόνο που μοιάζει βέβαιο σε αυτή την φάση είναι πως πρόθεση της Πασκάλε είναι να παντρευτεί το ταχύτερο τον πρώην πρωθυπουργό κι επισπεύδει τις διαδικασίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Ίντερ – Αταλάντα
- «Άλμα» υπόσχεται πάλι ο Μητσοτάκης στην κατεστραμμένη και εγκαταλελειμμένη Θεσσαλία
- «Η αλληλεγγύη δεν εκκενώνεται» – Πορεία για τα Προσφυγικά
- Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Γκάβι μετά από 7 μήνες!
- Γυναίκα πέρασε έξι μήνες στη φυλακή λόγω λάθους της ΑΙ
- «Markos by Night»: Απόψε στις 22.00 σε πρώτη μετάδοση στο MEGA

