Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγελαδοτρόφων για το ζήτημα του γάλακτος
Αγελαδοτρόφοι από ολόκληρη τη χώρα συρρέουν σήμερα, Τετάρτη, στην Αθήνα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την ενδεχόμενη επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος. Οι αγελαδοτρόφοι θα επιχειρήσουν να έχουν συναντήσεις με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ στις 11:00 πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος.
Αγελαδοτρόφοι από ολόκληρη τη χώρα, αλλά κυρίως από τη Μακεδονία και τη Θράκη -όπου παράγεται το 60% του γάλακτος- συρρέουν σήμερα, Τετάρτη, στην Αθήνα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την ενδεχόμενη επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος.
Οι αγελαδοτρόφοι θα επιχειρήσουν να έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο.
Στις 11:00 πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος, ενώ στις 13:00 θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου προκειμένου να εξηγήσουν τις θέσεις τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Αν η πολιτική αντιπαράθεση πάει στο 2015 ή στο 2019, αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ
- Βήμα προς την κοινωνικοποίηση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από Δήμο της Αττικής
- Από Ραφήνα για Νάξο και από Σαντορίνη για Ίο: Πώς ταξιδεύει φέτος ο κόσμος στα ελληνικά νησιά
- Κρήτη: Συνελήφθη Βρετανός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγό του σε πτήση από Αγγλία
- Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Ο κόσμος αντλεί από τα αποθέματα του πετρελαίου με ρυθμούς ρεκόρ
