Με βροχές το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Βροχερό αναμένεται να είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, τόσο το Σαββατοκύριακο όσο και ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα.
Βροχερό αναμένεται να είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, τοΣάββατο αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένεςστα βόρεια, με βροχές από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά.
ΤηνΚυριακή, στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές προβλέπονται και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τηνΚαθαρά Δευτέρα, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στα δυτικά και αργότερα στο ανατολικό Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, ενώ στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συγκινεί ο Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της μητέρας του: «Έχασα τη μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου»
- Τσουκαλάς: Στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ η αμφίπλευρη κοινωνική και πολιτική διεύρυνση
- ΕΟΦ: – Προσοχή – Νέα ανάκληση παρτίδων προϊόντων βρεφικού γάλακτος
- Ξανά στον πάγκο του Βόλου ο Κώστας Μπράτσος
- Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα: Οι ψησταριές θα «πάρουν φωτιά» στη Βαρβάκειο, 800 κιλά κρέας δωρέαν
- Μεξικό: Σοκαριστικό τροχαίο – Αυτοκίνητο χτυπά γυναίκα και την εκτοξεύει μέτρα μακριά