Μιχελάκης: Εξαιρετική η επιλογή Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής
«Εξαιρετική επιλογή» χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, με μήνυμά του στο Twitter. Από την πλευρά του, ο νυν περιφερειάρχης, Γ.Σγουρός, ευχήθηκε «καλή δύναμη» στους υποψηφίους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η περιφέρεια είναι ένα «καινούργιο πεδίο» για τον κ. Κουμουτσάκο.
«Εξαιρετική επιλογή» χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, με μήνυμά του στο Twitter.
Ο κ.Μιχελάκης ένα 24ωρο νωρίτερα είχε ταχθεί κατά μιας ενδεχόμενης στήριξης της ΝΔ στον Γιάννη Σγουρό: «Θα περιμένω τι θα αποφασίσει το κόμμα. Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης».
Σε άλλο μήκος κύματος η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι θα μπορούσε το κόμμα να στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη, δεδομένου ότι το έργο του είναι θετικό.
Από την πλευρά του ο νυν περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννη Σγουρός ευχήθηκε «καλή δύναμη» στους υποψηφίους της ΝΔ για την περιφέρεια Γ.Κουμουτσάκο και του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου μιλώντας στο Star.
Δήλωσε πάντως ότι η περιφέρεια είναι ένα «καινούριο πεδίο» για τον κ. Κουμουτσάκο, αναφέροντας ότι το θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι σε πάρα πολύ μεγάλη αντίθεση με τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, καθώς «οι αυτοδιοικητικοί έχουν την φασίνα κάθε μέρα στο χέρι». Παράλληλα, για τη Ρένα Δούρου ανέφερε ότι «είναι ένα νέο παιδί με ολοκληρωμένη μόρφωση.»
Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών ότι είναι κακός περιφερειάρχης ο κ. Σγουρός είπε: «Πολιτικός με κακίες δεν επιτρέπεται».
Ο κ. Σγουρός επανέλαβε το ενδιαφέρον του να συνεχίσει στην Περιφέρεια, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις του θα ληφθούν μετά την παρουσίαση του απολογισμού του έργου του.
@GKoumoutsakos Εξαιρετική η επιλογή Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής! Καλό αγώνα Γιώργο!
— Γιάννης Μιχελάκης (@jmichelakis) February 26, 2014
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)


