Σεμινάρια στις Εφορίες για τις σχέσεις με τους πολίτες
Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης με θέμα «Εξυπηρέτηση και σεβασμός στις σχέσεις της φορολογικής διοίκησης με τους πολίτες» διενεργείται από τις 24 Φεβρουαρίου στις εφορίες, αλλά και στις ειδικές αποκεντρωμένες υπηρεσιών της φορολογικής διοίκησης όλης της χώρας.
Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης με θέμα «Εξυπηρέτηση και σεβασμός στις σχέσεις της φορολογικής διοίκησης με τους πολίτες» διενεργείται από τις 24 Φεβρουαρίου στις εφορίες, αλλά και στις ειδικές αποκεντρωμένες υπηρεσιών της φορολογικής διοίκησης όλης της χώρας.
Στο πλαίσιο του προγράμματος που θα διεξαχθεί έως τις 14 Μαρτίου 2014 οι εφοριακοί καλούνται τις απογευματινές ώρες -και μετά τη λήξη των ωραρίου -να συμπληρώσουν συνολικά 4 ώρες σεμιναρίων προκειμένου να εμπεδώσουν καλούς τρόπους συμπεριφοράς.
Σκοπός του προγράμματος που διενεργείται με πρωτοβουλία του γγ Δημοσίων Εσόδων, Χ.Θεοχάρη, είναι να τονιστεί η σημασία που δίνει το υπουργείο στη σχέση του με τους πολίτες και να βελτιωθούν οι επικοινωνιακές δεξιότητες των υπαλλήλων, ώστε αυτοί να είναι σε θέση να εξυπηρετούν τους φορολογούμενους πιο αποτελεσματικά και στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Έρχεται αφρικανική σκόνη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Το δείπνο των πρωταθλητών: Οι «σπουδαίες ελληνικές βραδιές» για Αντετοκούνμπο, Καραλή και Κούζμα (pic)
- Ουκρανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις – Συνδυαστικό πλήγμα με drones και βαλλιστικούς πυραύλους
- Near & Far Kastellorizo International Festival 2026: Echoing roots across the seas
- Τα ρομπότ της NASA δεν ήταν πλήρως αποστειρωμένα – Μπορεί μια γήινη μούχλα να μόλυνε τον Άρη;
- Εξωφρενικές, αδιάφορες, υπέροχες – Όλες οι εμφανίσεις του Met Gala 2026
