Γλέζος: Λάθος χειρισμοί της πλειοψηφίας προκάλεσαν τις αντιδράσεις για Βουδούρη
Σε λανθασμένους χειρισμούς της πλειοψηφίας αποδίδει ο Μ.Γλέζος τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Βουδούρη. Το ιστορικό στέλεχος επανέρχεται στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, τονίζει ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποβλέπουν σε έξοδο από την ΕΕ, ενώ θεωρεί αναγκαία την πρόωρη προσφυγή σε βουλευτικές εκλογές.
Σε λανθασμένους χειρισμούς της πλειοψηφίας αποδίδει ο Μανώλης Γλέζος τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Βουδούρη.
Μιλώντας στα Νέα του Σαββάτου εξηγεί ότι η πρόταση να ψηφιστούν πακέτο οι 13 περιφερειάρχες πυροδότησε τη σύγκρουση.
«Ο τρόπος αυτός λειτούργησε ακριβώς αντίθετα από αυτό που είχε αποφασιστεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Η εικόνα που δημιουργήθηκε στον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με τις εξαγγελίες μας και τον τρόπο εφαρμογής τους. Ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μέλη και οι οργανώσεις του» εξηγεί.
Το ιστορικό στέλεχος επανέρχεται στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, καλώντας την κυβέρνηση να προβεί στη διεκδίκησή τους.
Υπογραμμίζει κατηγορηματικά ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποβλέπουν σε έξοδο από την ΕΕ: «Δεν χαρίζουμε την Ευρώπη σε κανέναν, διότι ως νόημα και ως λεκτική έκφραση αναδεικνύει την πολυδιάστατη αντίληψη, η οποία πρωτογεννήθηκε στη χώρα μας.»
Τέλος, επαναλαμβάνει την ανάγκη πρόωρης προσφυγής σε βουλευτικές εκλογές, «όχι μόνο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά για να αποφασίσει ο λαός για το παρόν και το μέλλον του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
