Ικανοποιητικές εμφανίσεις από τους Αγγελή-Τσακίρη στο Σότσι
Iκανοποιητικές για το επίπεδό τους επιδόσεις, έκαναν οι Ελληνες αθλητές των δρόμων αντοχής την αγωνιστική τους παρουσία στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
Iκανοποιητικές για το επίπεδό τους επιδόσεις, έκαναν οι Ελληνες αθλητές των δρόμων αντοχής την αγωνιστική τους παρουσία στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
Ο Απόστολος Αγγέλης τερμάτισε 74ος στους 85 αθλητές και κάλυψε την απόσταση των 1.800 μ. σπριντ σε 4.1:87.
Η Παναγιώτα Τσακίρη (1.300 μ.) κατετάγη 64η με 3:02.75. στις 67 αθλήτριες. «Ο Απόστολος πήγε πολύ καλά. Ξεπέρασε αρκετούς αθλητές που έχουν καλύτερη από αυτόν βαθμολογία. Η Παναγιώτα μπορεί να μην έκανε κάποια ατομική επίδοση, αλλά και πάλι είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτά που επέτυχε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τιμολέων Τσουρέκας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.